Vyhľadávanie:

Hlavná cena pre U. S. Steel Košice

Hlavná cena pre U. S. Steel Košice

Ocenenie
Christopher J. Navetta, prezident spoločnosti, prevzal toto ocenenie z rúk hokejového trénera Jána Filca

Vo štvrtok 20. mája sa v hoteli Carlton stretla takmer stovka predstaviteľov významných slovenských firiem, aby si vypočuli rozhodnutie deväťčlennej komisie o udelení cien súťaže Via Bona Slovakia.

Ocenenie Via Bona Slovakia 2003 vyhlásila Nadácia Pontis 18. februára. Nominovaných bolo 49 subjektov. Cena sa už po štvrtýkrát udeľovala firemným a individuálnym darcom za podporu verejnoprospešnej činnosti, a to v kategóriách Hlavná cena, Cena za dlhodobé partnerstvo, Cena za podporu verejnoprospešnej činnosti v regióne, Cena za odvahu podporiť inovačný projekt, Čestné uznanie pre jednotlivca - podnikateľa. V tomto roku sa nadácia rozhodla udeliť i Cenu za mediálny prínos k šíreniu myšlienok firemnej filantropie a za odvahu venovať sa novej téme spoločenskej zodpovednosti firiem.

Hlavná cena Via Bona Slovakia bola udelená spoločnosti U. S. Steel Košice. Christopher J. Navetta, prezident spoločnosti, prevzal toto ocenenie z rúk hokejového trénera Jána Filca. Spomienkou na večer bude aj plaketa a umelecké dielo vytvorené Ivanom Patúcom. Všetci ocenení získali plaketu a aj obrazy maľované deťmi zo špeciálnej základnej školy. Po vyhlásení výsledkov vystúpili deti zo Základnej umeleckej školy Forel. Záštitu nad podujatím prevzali Michal Kováč, prvý prezident SR, Ronald Weiser, veľvyslanec USA na Slovensku a Ľudovít Kaník, minister práce, sociálnych vecí a rodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...