Vyhľadávanie:

Hokejisti HC Košice odohrajú zajtra úvodný zápas v Lige majstrov v nemeckom Kolíne

Hokejisti HC Košice odohrajú zajtra úvodný zápas v Lige majstrov v nemeckom Kolíne

Generálkou bol turnaj v Třinci Generálkou bol turnaj v Třinci

Sériu prípravných zápasov pred novou extraligovou sezónou nezačali hokejisti úradujúceho majstra HC Košice práve najlepšie. V úvodnom zápase doma podľahli Martinu 3:4, neuspeli ani v druhom domácom stretnutí proti účastníkovi KHL Slovanu Bratislava - prehrali 1:3 a v treťom súboji remizovali vo Zvolene 2:2. Ďalšiu náročnú hokejovú previerku absolvovali v uplynulom týždni na medzinárodnom turnaji Steel Cup v Třinci. Najprv v úvodnom zápase podľahli účastníkovi KHL Severstaľ Čerepovec 1:3 (0:1, 1:0, 0:2), keď čestný úspech nášho tímu zaznamenal Stupka. Zverencom trénera Antona Tomka sa nedarilo ani v ďalších dvoch stretnutiach s účastníkmi českej extraligy. Domácemu tímu HC Oceláři Třinec podľahli 0:4 (0:1, 0:1, 0:2) a v ďalšom stretnutí prehrali v ostravskej hale s mužstvom HC Vítkovice Steel 2:4 (1:0,1:3, 0:1), dva góly našich strelili Bicek a Kolena. S nepriaznivým skóre 3:11 obsadili na turnaji štvrtú priečku. Po návrate sa hokejisti intenzívne pripravovali na nadchádzajúce zápasy v A skupine hokejovej Ligy majstrov v domácich podmienkach. Už zajtra, t.z. vo štvrtok 21. augusta, budú hrať na ľade súpera Kölner Haie v nemeckom Kolíne nad Rýnom. Po tomto súboji si veľmi neoddýchnu, pretože už o dva dni neskôr, v sobotu 23. augusta, sa v Lige majstrov po prvý raz predstavia na domácom ľade. O 17. 30 hod. sa v Steel aréne stretnú v majstrom Fínska Kärpät Oulu.

Nový ročník hokejovej Tipsport extraligy sezóny 2014/2015 sa začne v piatok 12. septembra. Hokejisti HC Košice odohrajú úvodné kolo na ľade súpera v Trenčíne. Dovtedy absolvujú 29. augusta posledné prípravné stretnutie v Martine a v dňoch 4. a 6. septembra budú hrať ďalšie dva zápasy v Lige majstrov s českým tímom Bílí Tygři Liberec. Najprv sa stretnú vo štvrtok 4. 9. v Liberci a v sobotu 6. 9. odohrajú odvetu s Libercom na domácom ľade v Steel aréne so začiatkom o 17. hodine.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...