Vyhľadávanie:

Huna i Špilár reprezentačne

Huna i Špilár reprezentačne

V hokejovej Slovnaft extralige je reprezentačná prestávka. Pred ňou mali hokejisti HC Košice štvorzápasovú víťaznú šnúru, po ktorej sa so ziskom 88 bodov v tabuľke vyšplhali opäť na druhú priečku. Síce iba lepším skóre než má tretí Martin a štvrtý Trenčín, ale pred zostávajúcimi šiestimi zápasmi v druhej časti extraligy, v ktorej sa hrá systémom pár-nepár je to dobrá východisková pozícia v boji o čo najlepšie umiestnenie 56-kolového maratónu základnej časti. Vedúci bratislavský Slovan už sotva niekto ohrozí. Majster má totiž 16-bodový náskok.

Tri mesiace pred MS v hokeji, ktoré budú v tomto roku v Kanade, si hokejisti Slovenska naplánovali na tento týždeň prípravné zápasy. Včera sa vo Västerase stretli proti Švédsku a od piatka hrajú na turnaji Škoda Cup vo Švajčiarskom Lausanne, kde ich súpermi bude nováčik A kategórie MS Francúzsko, Nemecko a domáce Švajčiarsko. V nominácii trénera Júliusa Šuplera sa v mužstve Slovenska objavia aj dvaja hokejisti HC Košice Rudolf Huna a Gabriel Špilár. Kým R. Huna bol k dispozícii už vo včerajšom zápase vo Švédsku, G. Špilár sa pridá k mužstvu až vo štvrtok.

Hokejová extraliga bude pokračovať v utorok budúceho týždňa ďalšími stretnutiami. V utorok, 12. februára, sa Košičania predstavia v Kežmarku, doma ich potom uvidíme tri razy po sebe. Najprv v piatok, 15. februára, o 17.30 hod. sa stretnú v súboji s reprezentáciou Slovensko 20, v nedeľu, 17. februára, privítajú v Steel Aréne o 17. hodine Nitru a v utorok, 19. februára, hráme o 17. 30 hod. s Duklou Trenčín.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...