Vyhľadávanie:

Jim Bruno vyžreboval výherkyňu hlavnej ceny Veľkej súťaže

Jim Bruno vyžreboval výherkyňu hlavnej ceny Veľkej súťaže

Michaela Kukoľová je novou majiteľkou VW Touareg

Dnes sa uskutočnilo žrebovanie posledného kola Veľkej súťaže a zároveň aj žrebovanie hlavnej ceny  – VW Touareg. Zo 4 611 železiarov vyžreboval prezident spoločnosti Jim Bruno novú majiteľku auta – Michaelu Kukoľovú.

Výherkyňa pracuje v Zamestnaneckom centre.  Dnes mala voľno, tak jej túto skvelú novinku oznámil Peter Bencko, zástupca GM pre služby ľudských zdrojov, spolu  s predsedom RO OZ KOVO Jurajom Vargom a riaditeľom pre Vonkajšie vzťahy Jánom Bačom telefonicky.

My sme sa s ňou spojili o hodinku neskôr.

Čo ste si mysleli, keď ste prevzali hovor?

Bola som v prvom momente veľmi vyplašená, čo sa deje. Keď mi volal šéf a povedal, že prítomný je aj zástupca odborov, tak som sa najprv celkom zľakla. Fakt som bola veľmi prekvapená. To, že vyhrám, som vôbec nečakala.

Už ste niekedy niečo vyhrali?

Nikdy nič. Raz v kine na dámskej jazde škatuľu sušienok.

Zúčastňovali ste sa Veľkej súťaže pravidelne?

Áno. Všetky kolegyne, ktoré pracujeme na Zamestnaneckom centre sme sa zapojili do všetkých kôl súťaže. Navzájom sme sa povzbudzovali a upozorňovali, že je treba prihlásiť sa. Do posledného kola som sa zapojila v poslednej chvíli, až po pripomienke, ktorá mi prišla e-mailom.

Už ste stihli povedať túto skvelú novinku rodine?

Mám dospelých synov, jeden študuje v Prahe a druhý v Bruseli. Hneď som im zavolala, samozrejme. Boli veľmi prekvapení. Potešil sa hlavne mladší syn, ktorého autá zaujímajú už od malička. V rodine máme jedno menšie, staršie auto. Ja som už dlhšie nešoférovala, používa ho hlavne syn.  Porozmýšľame a poradíme sa spolu, čo ďalej, ako s výhrou naložíme.

ZOZNAM VÝHERCOV 12. KOLA VEĽKEJ SÚŤAŽE

Volkswagen Touareg

Michaela Kukoľová

Voucher  KORAD

Tomáš Vereb

Permanentky HC Košice

Martin Gizela, Vladimír Silvay

Vouchery FRESH

Daniel Perháč, Peter Hirka, Róbert Perát, Matúš Lacko, Martin Hudák

Reklamné balíčky

Martin Antolík, Róbert Kišš, Emília Juhásová, Jozef Fehér, Štefan Syn, Maroš Puškáš, Zsolt Rácz, Stanislav Šofranek, Štefan Tomčej, Vladimír Marinčin, Peter Szeles, Jana Vyšná, Jozef Kandráč, Roman Tomčik, Ján Čonka, Zdenek Petrík, Jozef Péter, Miroslav Kočik, Michal Karafa, Jana Hudáková, Milan Grof, Marek Pelegrin, Ivana Lešková, Rudolf Verba, Peter Graban, Ladislav Juhás, Ladislav Leško, Šimon Ballasch, Peter Novák, Tomáš Štinár

Výhercovia voucherov FRESH a reklamných balíčkov si svoje ceny môžu prevziať v Zamestnaneckom centre, po preukázaní sa ID kartou.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...