Vyhľadávanie:

Každý týždeň získajú desiati poukážky v hodnote 100 €

Každý týždeň získajú desiati poukážky v hodnote 100 €

Spoločnosť U. S. Steel Košice, s.r.o chce odmeniť a poďakovať sa zamestnancom za to, že sa dali zaočkovať a  zvýšili tak kolektívnu imunitu na pracovisku.

Ľudské zdroje, oddelenie Personálny servis pripravilo žrebovanie pre zaočkovaných zamestnancov, ktoré sa začne v týždni od 26. júla a potrvá minimálne do konca leta. Žrebovať sa bude každý týždeň.  Vyžrebovaných 10 zamestnancov získa každý týždeň RelaxPass poukážky v hodnote 100 €.

Do žrebovania sa môžu zapojiť všetci zamestnanci U. S. Steel Košice, s.r.o. a dcérskych spoločností, ktorí do termínu žrebovania boli zaočkovaní minimálne jednou dávkou vakcíny.

Čo je treba urobiť preto, aby ste boli do žrebovania zaradení?

Stačí sa zaregistrovať prostredníctvom internetu na adrese: www.usske.sk/sk/ockovacia-kampan, kde je potrebné uviesť meno, osobné číslo a kontakt. Registrovať sa môžu všetci už zaočkovaní zamestnanci a priebežne aj zamestnanci bezprostredne po zaočkovaní prvou dávkou vakcíny.

Podmienkou pri preberaní výhry bude preukázať sa dokladom o zaočkovaní.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...