Vyhľadávanie:

Komu prialo šťastie

Komu prialo šťastie

Sobotňajší benefičný koncert s názvom Štedré vločky bol bezpochyby pekným vianočným darčekom, ktorý všetkým Košičanom venovala U. S. Steel Košice. Ani chladné počasie neodradilo dav začínajúci pri pri soche Immaculata, tiahnuci sa až takmer k obchodnému domu Tesco, aby si nechal ujsť pekný hudobný zážitok.

Hlavnú i priľahlé bočné uličky na dve hodiny rozozvučali gitary a klávesy hudobných skupín Second Chance, Sedona, Mekbet a Beg Bajazid. O dobrú náladu a moderovanie programu sa staral zabávač Juraj Mokrý. Po kolotoči zábavy a hudby sa pohľady prítomných upriamili na veľkoplošnú obrazovku, z ktorej bolo možné sledovať prenos z koncertu v Štátnom divadle. O to, aby v piatok padali vločky skutočne štedré, sa postaralo žrebovanie tomboly, v ktorej bolo možné vyhrať hodnotné ceny. Nakoľko podmienkou na výhru bola prítomnosť pri žrebovaní a prevzatie si ceny priamo na pódiu, stalo sa, že si vyžrebovaní výhercovia ceny nevyzdvihli. Z tohto dôvodu sme spomedzi ústrižkov žrebovali v redakcii náhradných výhercov.

Šťastie sa tentoraz usmialo na týchto z nich: Gabriela Póčová, Jesenná 22 - poukážka na nákup tovaru v hodnote 1000 Sk od OD Tesco; Ján Koválčik, Palárikova 1 - silvestrovský večer pre 2 osoby v penzióne U leva; Karol Kováč, Bukurešťská 7 - športová súprava zn. Atak; Anna Jarošková, Palárikova 11 - víkendový pobyt v penzióne u Leva pre dve osoby; Daniel Peťovský, Klimkovičova 20 - zájazd podľa vlastného výberu v hodnote 5000 Sk od CK Ferrotour, Jela Textorisová, Gagarinovo nám. 8 - poukážka na kúpu vianočného stromčeka; Emily Bučinová, Petzvalova 4 - večera pre 2 osoby v penzióne U leva; Ján Tocimák, Sputniková 9 - týždenná permanentka na lyžiarske vleky Ski Plejsy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...