Vyhľadávanie:

Kontrolované parkovanie za poliklinikou

Kontrolované parkovanie za poliklinikou

K parkoviskám vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice, na ktoré sa motoristi dostanú iba s povoleným vstupom, pribudne čoskoro aj parkovisko za budovou polikliniky (v ohradenom priestore bývalých skladov Serviscentra). Zaujímalo nás, čo bolo dôvodom na zriadenie rampového systému a ako sa toto opatrenie prejaví na možnostiach parkovania zamestnancov firmy i návštevníkov polikliniky. Otázky sme adresovali zástupcovi generálneho manažéra USSK pre požiarnu ochranu a bezpečnosť závodov Ladislavovi Vargovi.

"Kontrolované parkovanie vozidiel za budovou polikliniky bude prednostne slúžiť zamestnancom firmy a jej dcérskych spoločností," informoval a dodal, že súvisí so sťahovaním zamestnancov z pracovísk v Šaci a priestorov vo vnútri firmy na vstupný areál. "Žiadosti o povolenie parkovania sú dostupné na intranete v časti web novinky a SBS (referát povoľovania vstupov) ich treba doručiť do 15. apríla. Po tomto termíne miesta rozdelíme a rampy zapneme. Všetkých žiadateľov o tom vyrozumieme elektronickou poštou. Brána bude na vstupe ovládaná GSM kľúčom a na výstupe automatickou rampou. Pri vstupe je potrebné vozidlo zastaviť pred vstupnou rampou a zavolať na mobilné telefónne číslo, ktoré bude pridelené po schválení žiadosti. Rampa sa otvorí po prvom zvonení. Za toto volanie mobilný operátor neúčtuje poplatok. Pri výstupe sa rampa automaticky otvorí, keď sa k nej vozidlo priblíži."

Návštevníci polikliniky, uviedol L. Varga, môžu parkovať za budovou polikliniky, imobilní vodiči majú dopravnou značkou vyhradené miesta za budovou Vonkajších vzťahov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...