Vyhľadávanie:

Korporácia U. S. Steel zverejnila správu o rozmanitosti, rovnosti a začlenení za rok 2022

Korporácia U. S. Steel zverejnila správu o rozmanitosti, rovnosti a začlenení za rok 2022

 

Spoločnosť United States Steel Corporation zverejnila 9. augusta svoju vôbec prvú správu o diverzite, rovnosti a začlenení (DE&I), ktorá zdôrazňuje jej merateľný pokrok a trvalý záväzok podporovať rozmanité, spravodlivé a inkluzívne pracoviská v rámci svojich globálnych prevádzok.

„U. S. Steel Diversity, Equity & Inclusion Report uznáva, že keď rešpektujeme a oceňujeme našu rozdielnosť a zdieľame spoločné ciele, vytvárame prostredie, v ktorom naši zamestnanci a naša spoločnosť môžu spoločne dosiahnuť náš plný potenciál,“ povedal David B. Burritt, prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti U. S. Steel. Preto sme z DE&I urobili prioritu v rámci našej stratégie Best for All®, ktorej cieľom je poskytovať ziskové a udržateľné riešenia pri výrobe, ktoré sú najlepšie pre ľudí a planétu.“

V správe sa zdôrazňuje, že iniciatívy DE&I sú základným kameňom rozvoja talentov pri realizácii strategických iniciatív Best for All®.

„Dosiahli sme dôležitý a merateľný pokrok v realizácii našej stratégie diverzity, rovnosti a začlenenia v súlade s našimi základnými hodnotami spojenými s bezpečnosťou, dôverou a rešpektom. Môžeme – a budeme – naďalej robiť viac a byť lepší, pretože naša práca v tejto kritickej oblasti sa neskončila,“ povedal Barry Melnkovic, senior viceprezident a riaditeľ pre ľudské zdroje spoločnosti U. S. Steel. „Vyvinuli sme viacročný prístup k DE&I, ktorý nás vedie do budúcnosti, a táto správa je súčasťou našej cesty k podpore skutočnej 'kultúry starostlivosti' na pracoviskách, ktoré fungujú pre všetkých zamestnancov.“

Spoločnosť U. S. Steel tiež získala uznanie od tretích strán:

  • Už tri roky po sebe získala U. S. Steel 100 % skóre v indexe podnikovej rovnosti nadácie Human Rights Campaign Foundation, čím získala označenie "Najlepšie miesto na prácu pre rovnosť LGBTQ+". Už dva roky po sebe bola spoločnosť U. S. Steel menovaná do indexu rovnosti osôb so zdravotným postihnutím (DEI) spoločnosti Disability:IN a získala označenie "Najlepšie miesto na prácu pre začlenenie zdravotne postihnutých"; v roku 2022 získala spoločnosť U. S. Steel prvýkrát najvyššie skóre na DEI.
  • Spoločnosť U. S. Steel bola spoločnosťou Ethisphere uznaná ako jedna z "najetickejších spoločností na svete" v roku 2022.
  • Spoločnosť U. S. Steel bola tiež certifikovaná Inštitútom osvedčených postupov ako "Najobľúbenejšie pracovisko" a zaradená medzi 100 najobľúbenejších pracovisk Newsweeku pre rok 2021.

„Už viac ako 120 rokov je úspech spoločnosti U. S. Steel možný vďaka tvrdej práci a kreativite našich talentovaných ľudí. Dnes sme viac ako kedykoľvek predtým odhodlaní vytvárať rozmanité, inkluzívne a spravodlivé pracovné prostredie, ktoré slúži blahu našich zamestnancov a komunít, v ktorých pôsobíme. Neustále sa snažíme proaktívne uspokojovať potreby našich ľudí. Ako sa tieto potreby menia, neustále prehodnocujeme, čo môžeme urobiť, aby sme ich čo najlepšie podporili,“ povedala Mona Dine, generálna riaditeľka pre manažment talentov a podnikových ľudských zdrojov v spoločnosti U. S. Steel.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...