Vyhľadávanie:

Kto pôjde na Košický zlatý poklad

Kto pôjde na Košický zlatý poklad

Do súťaže o vstupenky na finálový koncert 38.ročníka pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad 2022 sa zapojilo 126 železiarov. Z tých, ktorí na súťažnú otázku odpovedali správne, sme vyžrebovali piatich, ktorí si už túto sobotu užijú finálový večer.

Odpoveď na otázku, kto je pravidelným členom poroty KZP s pomôckou, že ide o Košičana, hudobníka a speváka z kapely, ktorá v tejto pesničkovej súťaži zvíťazila v roku 1996, bola jednoznačná. Je ním Igor Timko zo skupiny No Name.

Na koncerte, ktorý sa uskutoční v sobotu, 22.10. 2022 v košickom Kulturparku sa zúčastnia: Peter Hurtuk, Tomáš Horniak, Dávid Štulajter, Marián Leško a Róbert Ujco.

Okrem finalistov si pozrú aj vystúpenia hostí - skupiny Sanchez AmsterdamPetra Cmoríka.

„Na koncert sa teším,“ povedal Róbert Ujco, „vyhľadávam nové talenty, nové kapely, nové objavy.  Veľa úspešných kapiel a spevákov  z východného Slovenska odštartovalo svoju kariéru práve v tejto súťaži.“

Tomáš Horniak predbežne ešte nevie, koho na koncert zoberie, pretože nepočítal s tým, že by mohol vyhrať. K zapojeniu sa do našej súťaže ho motivoval fakt, že na tomto podujatí vystúpi ako hosť Peter Cmorík, ktorého hudbu má rád.

Jasno v tom, že na koncert zoberú svoje manželky, majú Dávid Štulajter a Peter Hurtuk. Obaja majú radi hudbu Petra Cmoríka. Dávid Štulajter ešte dodal: „Každý rok sledujem Košický zlatý poklad, teraz sa ho zúčastním aj osobne, teším sa.“

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...