Vyhľadávanie:

Kto z čitateľov pôjde na finále TALENT NIGHT

Kto z čitateľov pôjde na finále TALENT NIGHT

Prípravy na finálový večer TALENT NIGHT sú už v plnom prúde. Uskutoční sa už na budúci piatok 2. septembra v Štátnom divadle Košice, kde okrem finalistov vystúpia ďalší predstavitelia showbiznisu. Uvidíme Dana Bártu, Brain Storm, No Name, Mec Vrabca, Good Fancy a ďalších spevákov, tanečníkov a hudobné skupiny. Súbežne na Hlavnej bude prebiehať veľkolepá show, kde okrem kultúrneho programu bude pre divákov pripravená veľká súťaž o super ceny. Žrebovanie sa uskutoční o 18.30 hod. na Hlavnej ulici, záver podujatia bude patriť ohňostroju. Ak máte záujem vyhrať niektorú z cien, stačí ak vystrihnete kupón do žrebovania o super ceny, uverejňujeme ho na 7. strane dnešného vydania Ocele východu, a vhodíte ho v piatok 2. septembra medzi 16.00 a 18.00 hod. do žrebovacieho bubna na Hlavnej ulici pri javisku pri soche Immaculata. Počas leta prebiehala v Oceli východu súťaž o vstupenky na finálový večer do Štátneho divadla. Spomedzi čitateľov sa šťastie usmialo na Annu Škodyovú, Hájnická 29, Košice, Antona Grejtáka, Helsinská 11, Košice, Gabrielu Csájiovú, Sofijská 24, Košice, Juraja Gaňu, Pokroku 18, Košice a Cyrila Bernátha, Wuppertálska 45, Košice.
Okrem dvoch vstupeniek na finále organizátori z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy venujú výhercom aj tričká TALENT NIGHT, po nahratí CD z finále dostanú ešte aj tento nosič.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...