Vyhľadávanie:

Ľ. Veme: "Som nešťastný a sklamaný..."

Ľ. Veme: "Som nešťastný a sklamaný..."

Včera sa v Club hoteli po skončení mimoriadneho zasadnutia Správnej rady HC Košice k neúspechu košických hokejistov v semifinálovej sérii s Duklou Trenčín vyjadril aj prezident HC Košice Ľubomír Veme: "I ja som nešťastný a sklamaný z toho, že nie sme vo finále. Som smutný aj z tohto, že to bola krásna sezóna pre naše mužstvo, ktoré získalo 106 bodov, nastrieľalo 200 gólov, na zápasy chodilo v priemer 6 tisíc divákov, vyhrali sme základnú časť extraligy a aj tak nám ušlo finále. Po vypočutí si krátkeho hodnotenia účinkovania nášho tímu, v pre nás už v uplynulej sezóne, trénerom Jánom Šterbákom, členovia správnej rady dospeli k názoru, že trénerský tandem hokejistov HC Košice zostáva naďalej vo funkcii. Dohodli sme sa aj na tom, že tzv. zdravé jadro hráčov, asi z časti troch štvrtín, zostáva naďalej v kádri, ostatní budú uvoľnení.
Máme snahu omladiť tím a chceme doslova zmeniť typy hráčov, aby boli fyzicky zdatnejší. Chceme ísť ďalej, pokračovať v nastúpenom trende budovania mužstva, veď v tomto smere sa už urobilo veľa roboty. Touto cestou by som sa chcel poďakovať košickým fanúšikom za ich priazeň a verím, že i napriek zbabranej semifinálovej série nezanevrú na košický hokej. Riaditeľ HC Juraj Bakoš už dostal od členov správnej rady mandát na to, aby sa poobzeral po posilách. Pri ich hľadaní sa chceme riadiť zásadou, že za hráča, ktorý náš klub opustí, musí prísť výkonnostne ešte lepší. Hokejový hráčsky trh je na Slovensku značne oklieštený, preto o zmenách v kádri a posilách nebudem nič bližšie konkretizovať."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...