Vyhľadávanie:

Ladislav Čonka má už kufre vybraté a oprášené

Ladislav Čonka má už kufre vybraté a oprášené

V 7. kole Veľkej súťaže získal atraktívnu, cestovateľskú cenu Ladislav Čonka z DZ Oceliareň. Na budúci týždeň vo štvrtok odlieta do Viedne a potom do cieľovej destinácie, ktorou sú Benátky.

„Už sa aj s mojou polovičkou Beátou veľmi tešíme. Kolegovia sa stále pýtali, či som už na tom výlete bol. Odpovedal som, že ešte nie. Teraz odpovedám, že hodiny mi už tikajú! Už sme vybrali a oprášili aj kufre, baliť budeme cez víkend,“ hovorí Ladislav Čonka.

Na druhý deň po prílete absolvujú prehliadku výrobného závodu Electrolux, ktorý sa nachádza neďaleko Benátok. V samotných Benátkach majú naplánovaný pestrý program. Je toho veľa, čo by chceli stihnúť.

„Prečítal som si, že Benátky ležia na 118 ostrovoch. To ma fakt zaujíma. A možno sa tam aj stratíme a neprídeme domov ani do ďalšej nedele. Rád by som sa zviezol na gondole, alebo vodnom taxíku. Chceme pozrieť Námestie svätého Marka a baziliku, určite zájdeme na najznámejší most Rialto. Bývať budeme priamo v Benátkach, v hoteli Santa Lucia,“ vymenúva svoje plány Ladislav Čonka. Teší sa aj na pekné počasie. Má byť 11 a viac stupňov, čo je ideálne na prechádzky a spoznávanie.

Taliansko, to je aj skvelá kuchyňa. Náš výherca plánuje ochutnať morské plody, cestoviny a samozrejme pizzu. Chce porovnať, o koľko sa jej chuť líši od tých, ktoré kupujeme a jeme na Slovensku.

Nad darčekmi ešte nerozmýšľal, určite však do batožiny pribudne fľaša dobrého vína a chýbať nebudú ani magnetky, ktorými chce doplniť svoju „chladničkovú“ zbierku.

O svoje zážitky ale aj fotky sa s nami výherca určite podelí po svojom návrate.

Vo Veľkej súťaži je ešte jedna takáto cestovateľská výhra. Konkrétne do hlavného mesta našich susedov – Prahy. Ak ju chcete vyhrať, nezabudnite sa zapojiť do predposledného kola Veľkej súťaže.

Trvá už len do konca budúceho týždňa.

9. kolo Veľkej súťaže 2022 - U. S. Steel Košice (usske.sk)

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...