Vyhľadávanie:

Letné športové hry 2017

Letné športové hry 2017

V dňoch 7. – 10. septembra 2017 sa konal 27. ročník Letných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice. Do súťaží v trinástich športových odvetviach sa zapojilo 794 zamestnancov, ktorí medzi sebou zviedli tuhé boje o medaily. Už vo štvrtok 7. septembra zasiahli do bojov súťažiaci v bowlingu, tenise a v bedmintone, v piatok sa k nim pripojili volejbalisti, hráči v malom futbale a stolní tenisti. V sobotu štartovali na vytýčenej trati bežci, korčuliari a cyklisti a svoje súťaže rozohrali tiež nohejbalisti, šachisti a hráči softbalu. V nedeľu odohrali turnaj na grínoch v Malej Ide golfisti.

V sobotu večer sa potom konalo v Dome umenia slávnostné vyhodnotenie a odovzdávanie cien trom najlepším jednotlivcom a kolektívom. Zúčastnili sa ho prezident spoločnosti USSK Scott Buckiso, viceprezident pre IT Richard Shank, asistentka generálneho právneho zástupcu Marianne Slivková, generálna manažérka pre motiváciu a vzťahy s odborovými organizáciami Adriana Mihálová a predseda Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice Juraj Varga.

 

Mimoriadne vydanie Ocele východu č. 5/2017 (pdf, 1.82 MB)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...