Vyhľadávanie:

Letnú olympiádu odštartujú golfisti

Letnú olympiádu odštartujú golfisti

Aký to paradox. Tréningy v zjazdovom lyžovaní pred zimnou olympiádou našej spoločnosti na Jahodnej absolvovali zamestnanci za extrémne mrazivých poveternostných podmienok a v týchto letných dňoch sa pre zmenu môžu pripravovať na letnú olympiádu v extrémne teplom počasí. Len treba dúfať, že posunutie termínu XXII. ročníka Letnej olympiády U. S. Steel Košice na dni 13. - 15. septembra 2012 nám zabezpečí ideálne počasie, vhodné na športové súťaže.

Súčasťou letnej olympiády boli ešte v máji futbalové majstrovstvá o Pohár prezidenta spoločnosti USSK. Víťazom sa stali futbalisti z DZ Energetika.

Golf sa bude hrať už v nedeľu 9. septembra na Alpinke. Prezentácia štartujúcich golfistov sa začína o 8.30 hod. Vzhľadom na zrušenie kolkárne na Kustrovej ulici sa v tomto roku neuskutoční súťaž v kolkoch.

Už tradične očakávame veľký záujem o bowling, preto sa súťaž na štvordráhe Bowling pubu na Triede KVP začne už vo štvrtok 13. 9. 2012. V piatok 14. 9. 2012, po slávnostnom ceremoniáli otvorenia letnej olympiády, rozohrajú svoje súťaže niektoré kolektívne aj individuálne športy. Na ihrisku TU Košice na Watsonovej ulici odštartujú od 15.45 hod svoje súboje hráči v malom futbale. Turnaj v squashi sa bude hrať v herni na Jedlíkovej so začiatkom o 16. hodine. V herni TJ Lokomotíva v Čermeli v rovnakom čase rozohrajú prvé zápasy za zelenými stolmi stolní tenisti. Už od 15.30 hod. sa začne aj tenisová súťaž rôznych vekových kategórií. O tom, na ktorých dvorcoch v Košiciach sa tenis bude hrať, rozhodne počet prihlásených. Organizátori budú záujemcov o presnom rozdelení včas informovať prostredníctvom Ocele východu a intranetu. Podobne ako vlani, aj teraz odštartujú v telocvični vysokoškolských internátov UPJŠ na Medickej ulici o 16. hodine turnaj vo volejbale zmiešaných družstiev.

Ostatné súťaže sa uskutočnia v sobotu 15. 9. 2012. Ráno o 9.10 hod. odštartujú vo Vstupnom areáli USSK preteky s cieľom na Myslavskej ceste in-line korčuliari. Po nich sa na štart olympijskej desiatky postavia bežci. Odštartujú z rovnakého miesta o 9.15 hod. O 8.00 hod. sa na tradičnom mieste, na ihriskách DPMK na Bardejovskej ulici, začne súťaž nohejbalistov a v tom istom čase rozohrajú prvé partie za šachovnicami v herni na Jedlíkovej aj šachisti. O 10.15 hod. bude štart cyklistickej časovky na Myslavskej ceste, kde bude aj cieľ tejto súťaže. Softbalové tímy sa stretnú vo vzájomných zápasoch na ihrisku Akademika TU Košice na Vysokoškolskej ulici od 9.30 hod.

Informácie o olympiáde, spolu s prihláškami, budú uverejnené na intranete symbolicky v deň začatia XXX. Letnej olympiády v Londýne, ktorá sa začína v piatok 27. júla 2012. Prihlášky do súťaží jednotlivcov aj družstiev, ktoré budú spolu s organizačným zabezpečením letnej olympiády 2012 umiestnené na intranete, obsahujú vekové kategórie, ktoré treba pozorne sledovať.

Prihlásiť sa treba výlučne u vedúcich športov a na turnaj v malom futbale u členov organizačného výboru v divíznych závodoch a dcérskych spoločnostiach, resp. na e-mailovej adrese - jmargita@sk.uss.com. Členovia organizačného štábu sú všetkým súťažiacim plne k dispozícii, poskytnú informácie a usmernia každého, kto bude mať záujem o účasť v niektorej disciplíne. Slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien najlepším trom jednotlivcom i kolektívom sa uskutoční v sobotu 15. septembra 2012 o 19. hodine v JUMBO centre.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...