Vyhľadávanie:

Martin Tuček generálnym manažérom pre nákup

Martin Tuček generálnym manažérom pre nákup

Novým generálnym manažérom spoločnosti U. S. Steel Košice, s.r.o., pre nákup je od 1. mája 2008 Martin Tuček (1967), ktorý vo funkcii nahradil Deborah A. Grabe. Tá sa po návrate do USA ujala funkcie generálnej manažérky U. S. Steel Corporation pre obchodné plánovanie.

M. Tuček získal vysokoškolské vzdelanie na Technickej univerzite v Košiciach. V košických železiarňach začal pracovať po ukončení štúdií v roku 1990. Prvé skúsenosti získaval v DZ Oceliareň, postupne prešiel viacerými pozíciami na oddeleniach marketingu, obchodu (predaj), bol šéfom tzv. skupiny Trading, pracoval ako riaditeľ na zákazníckom servise. V roku 2001 ho vymenovali za generálneho manažéra pre predaj v Srbsku, od 26. mája 2005 do tohtoročného návratu do Košíc pracoval v centrále U. S. Steel v Pittsburghu ako Mill Marketer pre prevádzky v Mon Valley a pre pocínované plechy (Gary Works, Midwest a East Chicago).

"Pri práci v tejto funkcii chcem používať zdravý sedliacky rozum. Teda nakupovať lacno, dobre a najmä rýchlo. Budem sa snažiť zintenzívniť komunikáciu nielen v rámci úseku, ale aj medzi úsekmi, pretože pri dobrej komunikácii je možné ušetriť veľké množstvo peňazí. Chcel by som posilňovať vedomie, že každý nákupca má nielen právo, ale aj povinnosť rozhodovať a, samozrejme, musí zároveň akceptovať aj zodpovednosť za svoje rozhodnutia," povedal pre Oceľ východu nový GM pre nákup.

M. Tuček je ženatý, s manželkou Denisou, tiež zamestnankyňou U. S. Steel Košice, v súčasnosti na materskej dovolenke, vychovávajú dve deti: osemročného Adama a štvorročného Patrika, ktorý sa narodil počas pobytu rodiny Tučekových v srbskom Belehrade.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...