Vyhľadávanie:

Mladí do fabriky

Mladí do fabriky

Desať úspešných študentov štvrtého ročníka Strednej odbornej školy v Košiciach Šaci bude mať iste pekné Vianoce. Vďaka svojej usilovnosti a šikovnosti i odborným zručnostiam dostali príležitosť, ak nepoľavia v štúdiu, posilniť na budúci rok po maturitách kolektív košických oceliarov. Zmluvu o budúcej zmluve so spoločnosťou U. S. Steel Košice podpísali budúci mechanici elektrotechnici, programátori obrábacích a zváracích strojov a zariadení ako aj mechanici strojov a zariadení v piatok 5. decembra 2014 na pôde školy v prítomnosti zástupcu košickej oceliarne Gabriela Kádára, riaditeľa pre nábor a výber, a zástupcov riaditeľa školy pre praktickú prípravu Jána Eibena a pre teoretickú prípravu Petra Smolnického.

"Ak skončíte úspešne školu, splníte stanovené podmienky a požiadavky a budete mať záujem, do spoločnosti U. S. Steel Košice máte cestu otvorenú. Je na vás, či našu ponuku po skončení školy prijmete alebo sa rozhodnete pokračovať v štúdiu na vysokej škole. Všetci, ktorí tu sedíte, ste doteraz preukázali, že si túto ponuku zaslúžite. Nepoľavte v štúdiu v poslednom ročníku, čaká vás ešte maturita, ktorá je nielen skúškou dospelosti, ale tiež obhajobou výsledkov, ktoré ste dosahovali počas štyroch rokov štúdia. Dôležité je, aby ste v koncovke nepoľavili," ozrejmil nádejným hutníkom riaditeľ odboru Nábor a výber Gabriel Kádár pred aktom podpisu zmlúv.

Rovnakú dohodu uzatvorili včera, 17. decembra 2014 so spoločnosťou U. S. Steel Košice aj piati vybraní študenti štvrtého ročníka študijného odboru mechanik elektrotechnik so zameraním na silnoprúdovú techniku a oznamovaciu a zabezpečovaciu techniku zo Strednej odbornej školy železničnej v Košiciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...