Vyhľadávanie:

Mladí ocenili košickú Oceliareň

Mladí ocenili košickú Oceliareň

Most 2007 má svojich víťazov

Rada mládeže Slovenska, ktorej cieľom je obhajovať záujmy detí a mládeže, prispievať k tvorbe predpokladov pre ich všestranný, slobodný a demokratický rozvoj, ako aj informovať verejnosť o hodnotách, cieľoch a zmysle práce detských a mládežníckych organizácií, vyhlásila 17. novembra 2007 v Bratislave výsledky nominácie na ocenenie Most v troch kategóriách.

V kategórii osobnosti a subjekty podnikateľského a neziskového sektora na miestnej a regionálnej úrovni získala ocenenie aj spoločnosť U. S. Steel Košice. Patrí jej, podľa informácií manažérky rady mládeže Slovenska Viktórii Vasilenkovej, za dlhodobú priamu i nepriamu podporu aktivít pre deti a mládež v rôznych oblastiach, vytváranie priestoru pre participáciu sa vznik partnerstiev rôznych subjektov a za otvorenú komunikáciu a záujem o potreby mladých ľudí. Na slávnostnom večere ocenenie pre košickú oceliareň prevzal manažér pre vzťahy s vládou USSK Matej Stuška.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...