Vyhľadávanie:

Mokrance 2005

Mokrance 2005

V nedeľu 28. augusta 2005 sa uskutočnil už tretí ročník futbalového turnaja žiakov Mokrance 2005. Na futbalovom ihrisku v obci rovnakého názvu sa stretli v boji o pohár štyri mužstvá reprezentujúce Poproč, Jasov, Mokrance a Čečejovce. Ani vytrvalý dážď nič neubral na odhodlaní chlapcov vo veku od 11 do 15 rokov podať čo najlepší výkon. Hralo sa dvakrát dvadsať minút pod bedlivým zrakom rozhodcu Rudolfa Rusňáka. Podujatie navyše zatraktívnilo kopanie jedenástok v polčase každého zápasu, ktoré malo rozhodnúť o najlepšom strelcovi a najlepšom brankárovi.

Vo finále porazil tím TJ Čečejovce Slovan Poproč 6:2, tretie miesto si vybojovali chlapci z Družstevníka Mokrance, ktorí vyhrali nad svojimi súpermi z AC Jasov 3:0. Najlepším brankárom sa stal Norbert Kováč, najlepším strelcom jedenástok Robert Bakšai, obaja z tímu Družstevník Mokrance. Mimoriadnu cenu získala, ako jediné dievča na turnaji, Veronika Dušinská, ktorá kopala za TJ Čečejovce. Najmladším aktívnym účastníkom podujatia bol len 8-ročný František Czingely z Družstevníka Mokrance. Turnaj sponzorovala spoločnosť U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...