Vyhľadávanie:

Možno ste si aj vy kúpili konzervu z nášho obalového materiálu

Možno ste si aj vy kúpili konzervu z nášho obalového materiálu

V utorok 14. januára sme v U. S. Steel Košice privítali zástupcov nášho partnera, významného výrobcu plechoviek zo spoločnosti Crown Food Europe. Zástupcovia výrobného závodu Crown Hungary si s veľkým záuj­mom prezreli prevádzku Oceliareň 2, Teplú a Studenú valcovňu a nakoniec samotnú výrobu elektrolyticky pocínovaného plechu, ktorý dodávame zákazníkovi Crown aj do závodu Nagykörös v Maďarsku. Závod v Nagykörösi vyrába celý sortiment komponentov, z ktorých následne kompletizuje plechovky rôznych rozmerov. Finálny produkt je primárne určený pre potravinársky priemysel, konzervovanie sezónnej zeleniny (hrášok, kukurica) a potravy pre domáce zvieratá.

Prevádzka v Nagykörösi v Maďarsku patrí do skupiny Crown Holdings, Inc. so sídlom vo Philadelphii v USA. Táto holdingová spoločnosť je prostredníctvom svojich dcérskych spoločností popredným dodávateľom obalových výrobkov na celom svete.      

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...