Vyhľadávanie:

Na Dni stáží UPJŠ aj košická oceliareň

Na Dni stáží UPJŠ aj košická oceliareň

Spoločnosť U. S. Steel Košice niekoľko rokov umožňuje vysokoškolákom rozbiehať svoju budúcu pracovnú kariéru už počas štúdia, a to priamo vo fabrike.

Svoju ponuku prišla košická oceliareň predstaviť aj na Deň stáží, ktorý včera, 23. novembra 2023, usporiadalo Univerzitné poradenské centrum UPJŠ v Košiciach. S cieľom dať šancu šikovným, ktorí chcú pracovať na svojej budúcnosti a prijímať výzvy. Z úst kolegov z Náboru a výberu Ľubomíra Gromoša a Richarda Durkáča sa všetci záujemcovia dozvedeli informácie o spôsobe prihlásenia sa na stáž i podmienkach prijatia.

Spoločnosť U. S. Steel Košice disponuje od septembra tohto roka novým uceleným projektom USSTÁŽ, ktorý spojil výhody predchádzajúcich programov v podobe celoročnej praxe a letnej stáže. Je určený pre študentov od tretieho ročníka denného vysokoškolského štúdia so zameraním na rôzne študijné odbory. Študenti môžu nastúpiť na stáž priebežne počas celého školského roka a zotrvať v ňom aj v ďalších ročníkoch, takže spolupráca s firmou a tímami, ktorých budú súčasťou, bude kontinuálna. Od študentov sa pritom očakáva, že prinesú nové nápady, riešenia, moderný pohľad na vec a skúsenosti s novými informačnými technológiami. Po úspešnom ukončení štúdia a odporúčaní manažérov budú mať možnosť posilniť rady zamestnancov košickej huty. V súčasnosti stážuje v spoločnosti U. S. Steel Košice vyše šesťdesiat vysokoškolákov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...