Vyhľadávanie:

Na ľade súboj obchodníci - zákazníci

Na ľade súboj obchodníci - zákazníci

V stredu 26. marca o 17. hodine sa na ľade v Steel aréne uskutoční už dvanásty vzájomný hokejový zápas medzi mužstvami Cassovia Super Stars (obchodníci z USSK) a Bohemia Steelers (hokejový tím českých zákazníkov). Doterajšia vzájomná bilancia na zápasy je 7:4 v prospech obchodníkov. Vlani naši zvíťazili 6:4 a tak sa hostia v tomto roku chystajú na riadnu odvetu s jediným cieľom - vrátiť prehru domácim a znížiť stav vzájomných priateľských stretnutí.

Zostavy jednotlivých mužstiev kapitáni zatiaľ neprezradili, ale tak ako domáci i hostia určite nastúpia v tom najsilnejšom zložení. Súboj týchto dvoch odvekých rivalov sľubuje, ako každý rok, zaujímavý hokej, veľa gólov a dramatické situácie pred obidvoma bránkami. Kuriozitou, ale i zábavou a spestrením pre fanúšikov hokejového stretnutia, budú samostatné nájazdy. Po skončení riadneho hracieho času ich absolvujú všetci hráči oboch mužstiev.

Pozývame vás do hľadiska Steel arény. Príďte povzbudiť našich hokejistov. Vstup je pre zamestnancov a ich rodinných príslušníkov voľný.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...