Vyhľadávanie:

Na ľade súboj troch tímov

Na ľade súboj troch tímov

Od roku 2003 sa pravidelne konal priateľský hokejový zápas medzi mužstvami Cassovia Super Stars a Bohemia Steelers. Domáci tím Cassovia Super Stars, ktorý tvoria zamestnanci z radov obchodníkov USSK, si zmenil názov na Košice Stars. Mužstvo Bohemia Steelers reprezentujú hráči z firiem českých zákazníkov. V doterajších trinástich vzájomných stretnutiach viedli v sérii na zápasy naši obchodníci 8:5. Tohto roku sa situácia trochu zmenila a namiesto jedného zápasu sa v štvrtok 17. marca 2016 uskutoční na ľade v Steel aréne hokejový turnaj. K spomínaným dvom celkom pribudlo kombinované mužstvo s názvom International Team. Preto organizátori pozmenili program. Hrať sa bude systémom  každý s každým len 2 x 20 minút čistého času. Otvárací ceremoniál turnaja je naplánovaný na 16.30 hod. a po ňom sa odohrajú tri zápasy. O 16.45 hod. Košice Stars – Bohemia Steelers, o 18.00 hod. International Team – Košice Stars a o 19.00 hod. Bohemia Steelers – International Team.

Tohtoročné meranie síl troch mužstiev sľubuje zaujímavý a dramatický hokej, na ktorý sa oplatí prísť.  Do hľadiska Steel arény srdečne pozývame fanúšikov z radov zamestnancov firmy a ich rodinných príslušníkov. Vstup je voľný.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...