Vyhľadávanie:

Na ľade tentoraz obchodníci

Na ľade tentoraz obchodníci

Voľný vstup do Steel Arény na zaujímavý hokej

Prestávku medzi štvrťfinálovými a semifinálovými zápasmi v hokejovej extralige využijú rekreační hokejisti mužstva Cassovia Stars, ktoré tvoria naši obchodníci a manažéri z U. S. Steel Košice. Vo štvrtok 23. marca 2006 odohrajú o 17.00 hodine hokejový zápas proti mužstvu českých zákazníkov a obchodníkov Bohemia Steelers.

Bude to ich už piate vzájomné stretnutie, po prvý raz na ľade v novej Steel Aréne. Ich doterajšia zápasová bilancia je vzácne vyrovnaná, keď dvakrát sa z víťazstva tešili domáci po výsledkoch 2:1 a 6:0, dva razy boli úspešní hostia, ktorí v druhom a treťom meraní síl vyhrali 6:3 a 4:0. Manažéri obidvoch mužstiev Miroslav Maďar z Cassovia Stars a Peter Uhrík z Bohemia Steelers nominovali na tento piaty zápas osvedčených hráčov z uplynulých ročníkov. Ako nám však prezradili, majú vo svojich kádroch v talóne aj niekoľkých "žolíkov". V minulosti sa na ľade v týchto stretnutiach predstavili bývalí hokejisti - reprezentanti, ako brankár Jiří Králik, Jaromír Dragan, Juraj Bakoš, Ján Faith, Jiří Hájek, Vlastimil Horák a ako hosť sa tiež objavil aj terajší prezident HC Košice Ľubomír Veme. Základ domáceho tímu Cassovia Stars v tomto roku tvoria niektorí hráči dvojnásobného majstra U. S. Steel Košice z Vedenia, medzi nimi aj viceprezidenti Anton Jura, Miroslav Kiraľvarga, Kenneth Pepperney, ako aj ďalší americkí manažéri.

Všetkých zamestnancov U. S. Steel Košice aj so svojimi rodinami pozývame na toto prestížne hokejové stretnutie našich obchodníkov proti českým zákazníkom, aby prišli povzbudiť naše mužstvo. Do hľadiska Steel Arény je na tento zápas vstup voľný, čo môžu využiť najmä tí priaznivci hokeja, ktorí sa doteraz do Steel Arény nedostali.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...