Vyhľadávanie:

Na letné hry vyštartujte včas

Na letné hry vyštartujte včas

Do niektorej zo štrnástich športových disciplín sa treba zaregistrovať do 28. augusta

Začiatok septembra bude patriť už 28. ročníku Letných športových hier 2018. Spoločnosť U. S. Steel Košice ich pripravuje spolu s Radou odborov OZ KOVO, patronát nad ich konaním prevzal viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák.

Od štvrtku 6. do nedele 9. septembra sa na viacerých športoviskách vystriedajú ženy i muži v štrnástich športových disciplínach. Predseda organizačného výboru Ján Margita všetkých záujemcov upozorňuje predovšetkým na termín registrácie. „Športovci sa môžu prihlásiť do utorka 28. augusta. Po tomto termíne to už nebude možné. Z minulých rokov máme skúsenosť, že veľa záujemcov sa hlási na poslednú chvíľu alebo po termíne. Pri elektronickej registrácii to však už nebude možné. Prosím všetkých športovcov, aby to rešpektovali a aj administratívne ´vyštartovali´ včas!“  

Slávnostný otvárací ceremoniál bude v stredu 5. septembra o 9. hodine vo Vstupnom areáli USSK pred hlavnou budovou. Vo štvrtok 6. septembra popoludní sa na jednotlivých športoviskách rozbehnú súťaže v bedmintone (Cassovia badminton spot Južné nábrežie 13), bowlingu (Bowling pub Trieda KVP č. 1) a tenise (Tenisové dvorce UPJŠ Medická ulica).
V piatok 7. septembra sa pridajú futbalisti (Atletický štadión ŠK Akademik TU na Watsonovej ulici), stolní tenisti (Stolnotenisová herňa TJ Lokomotíva Čermeľská cesta) a volejbalisti (Telocvičňa Študentských domovov Jedlíkova ulica). V sobotu 8. septembra si zmerajú sily atléti (Vstupný areál USSK), cyklisti (Košice – Šaca – Košice), in-line korčuliari (Vstupný areál USSK), nohejbalisti (ihrisko Ťahanovce, Ťahanovská 28), softbalisti (ihrisko ŠK Akademik TU Študentská ulica) a šachisti (Študentský domov Jedlíkova ulica).

Večer športovcov bude v sobotu 8. septembra v Spoločenskom pavilóne na Triede SNP 61. Začína sa o 17:30 spoločenskou časťou, slávnostné vyhlásenie výsledkov je naplánované na 19. hodinu. V nedeľu končia letné športové hry golfovým turnajom v Golfovom areáli v Malej Ide.

„Upozorňujeme už teraz, že Večer športovcov bude v Spoločenskom pavilóne na Terase. Je to zmena oproti vlaňajšku. Boli by sme neradi, keby športovci na záver blúdili po meste a zmeškali slávnostné ocenenie,“ dodal Ján Margita.

Všetky disciplíny i kategórie nájdete na intranete. Účastníci sa na jednotlivé súťaže prihlasujú vo svojich spoločnostiach, divíznych závodoch a na úsekoch GM u poverených zamestnancov, členov organizačného výboru: atletika - olympijská desiatka - Jozef Sciranko; bedminton - Milan Jusko; bowling - Roman Fedák; cyklistika - Juraj Paňko; malý futbal - Tomáš Moščák, Ján Margita; golf - Ladislav  Straka; kolieskové korčule - Henrik Hric; nohejbal - Miroslav Greško; softbal - Slavomír Králik; stolný tenis - Jozef Fotta; šach - Ladislav Ucekaj; tenis - Valér Hodermarský, Ján Margita; volejbal - Jozef Ňachaj.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...