Vyhľadávanie:

Na magistráte vám bezplatne poradia, ako usporiť energiu

Na magistráte vám bezplatne poradia, ako usporiť energiu

Bezplatné energetické poradenstvo pre domácnosti je od apríla možné získať v priestoroch Magistrátu mesta Košice. Poskytovať ho bude expert Energetického centra Bratislava v rámci projektu Úspory energie. Nad jeho košickým poradenským miestom prevzalo záštitu mesto Košice. Občanom tak na magistráte bezplatne poradia, ako riešiť problémy so spotrebou energie v domoch alebo bytoch.

"Sme radi, že obyvateľom môžeme poskytnúť takúto významnú službu v čase, keď je každý usporený cent dôležitý," povedal primátor mesta František Knapík. Dodal, že služba nie je určená výlučne pre Košičanov, ale pre všetkých obyvateľov spádovej oblasti.

Energetické centrum Bratislava realizuje projekt Úspory energie - bezplatné energetické poradenstvo pre domácnosti na celom Slovensku už piaty rok. Záujem Slovákov o rady pri spotrebe energie rastie. "Výrazné, až skokové zvýšenie záujmu zaznamenávame pri každom zdražení jednotlivých nosičov energie do domácností," opisuje bezplatné energetické poradenstvo pre domácnosti projektová manažérka Monika Rothová z ECB. "Ľudia sa najčastejšie chodia poradiť o zatepľovaní, výmene okien, zmene palivovej základne alebo o elektrických spotrebičoch."

Úspory energie - bezplatné energetické poradenstvo pre domácnosti bude k dispozícii v priestoroch Magistrátu mesta Košice od apríla 2009 každý pondelok od 14. do 18. hodiny. Na poradenskú konzultáciu je potrebné objednať sa vopred na telefónnom čísle 0903 250 848 alebo 02/593 000 91. Viac informácií nájdete na www.usporyenergie.sk

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...