Vyhľadávanie:

Na prahu nového roka

Na prahu nového roka

si ľudia navzájom želajú hlavne veľa zdravia a šťastia. Niektorí pripoja aj vinš k úspechom vo firme. Ba aj návrhy na skvalitnenie pracovných podmienok. Vidieť to aj v odpovediach niektorých z vás, ktorí ste sa zapojili do novoročnej ankety Ocele východu. Ankety sú však limitované a poniektorí z vás, zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice, by sa hádam chceli tiež pripojiť. So želaním najbližším spolupracovníkom, kolegom z iných závodov, firme...

Preto vám chceme dať priestor. Napíšte, zameilujte do našej - vašej Ocele východu na vám známu adresu ocelvychodu@sk.uss.com svoje prianie firme do nastávajúceho roku. Robotníci, manažéri na všetkých úrovniach riadenia spoločnosti, topmanažéri, prispejte k tvorbe vašich podnikových novín. Budeme sa snažiť zverejniť čo najviac vašich odpovedí. Samozrejme, len neanonymné. Zároveň sa môžete podeliť aj so svojimi, všednejšími či nezabudnuteľnými zážitkami z nedávnych, veríme, že pre vás prekrásnych Vianoc a veselého Silvestra. Ako ste prežili tieto chvíle so svojimi blízkymi doma, na dovolenke, v práci počas zmeny... Veď svoj život žijete aj mimo areálu oceliarní. A ak k svojim slovám pripojíte aj fotografie, dáme priestor aj im. Vaše príspevky nezostanú bez našej odozvy. Najlepšie z nich zverejníme v rubrike, ktorú sme zatiaľ pracovne nazvali Z pera našich zamestnancov. Ak naša výzva nájde u vás pozitívnu odozvu, v témach a publikovaní vašich listov a príspevkov budeme pokračovať. Vopred vám ďakujeme.

Do nového roka vám, našim čitateľom, želáme dobré nápady, optimizmus, elán, dni plné pohody a pracovnej spokojnosti. Aby bol koniec roka 2007 pre vás šťastný.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...