Vyhľadávanie:

Na úvod derby s Popradom

Na úvod derby s Popradom

Nová sezóna našej najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku ročníka 2016/2017 sa začne v piatok 9. septembra 2016. V úvodnom kole Tipsport ligy budú mať hokejisti HC Košice domácu premiéru, keď sa v prvom zápase stretnú na ľade v Steel aréne vo východniarskom derby s HK Poprad. Podobne ako v uplynulých ročníkoch, aj v nastávajúcej sezóne bude mať Tipsport liga desať účastníkov, a to HK Nitra, HC 05 Banská Bystrica, HC Košice, HK Poprad, ŠHK 37 Piešťany, HKM Zvolen, HK Dukla Trenčín, MHC Martin, HC Nové Zámky a MsHK Žilina. Každé mužstvo odohrá v základnej časti 54 kôl, v ktorých sa stretne každý s každým trikrát doma i vonku. Okrem toho odohrá s každým účastníkom spolu dvadsať vložených zápasov náš mladý reprezentačným výber Slovenska do 20 rokov.

Kuriozitou je, že v úvode nového ročníka sa hneď v prvom kole uskutoční repete vlaňajšieho finále - Nitra bude hostiť Banskú Bystricu. V ďalších stretnutiach úvodného kola narazia na seba tieto dvojice: Trenčín – Martin, Zvolen – Nové Zámky a Žilina – Piešťany.

Hokejisti HC Košice v 2. kole cestujú 11. septembra za súperom do Banskej Bystrice a 14. septembra odohrajú zápas v košickej Steel aréne s Piešťanmi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...