Vyhľadávanie:

Na veľtrhu Tube po prvý raz U. S. Steel Tubular Products

Na veľtrhu Tube po prvý raz U. S. Steel Tubular Products

V Düsseldorfe v Nemecku sa v dňoch 12. - 16. apríla 2010 už po dvanásty raz zišli vystavovatelia na medzinárodnom veľtrhu Tube zameranom na výrobu rúr a potrubnej techniky. Po prvý raz sa na tomto významnom podujatí výrobcov rúr prezentovala aj spoločnosť U. S. Steel Tubular Products zo Spojených štátov.

"Terajší i perspektívni zákazníci, ktorí sa zastavili pri stánku našej spoločnosti, boli pri hodnotení súčasného trhu rúr a potrubí opatrne optimistickí. Dôvodom na tento postoj je mierny nárast cien a relatívne vyrovnaný dopyt," konštatoval generálny manažér pre predaj a zákaznícky servis U. S. Steel Tubular Products Emmett K. Beever. Mnohí zákazníci, dodal, sa zaujímali o progresívnu formu závitového spájania rúr, ktorou sa sesterská spoločnosť z USA na veľtrhu prezentovala. Ide o inovatívny prvok, ktorým výrobcovia docieľujú lepšiu tesnosť spojov. Využíva sa pri rúrach s malým priemerom určených pre ropný a plynárenský priemysel.

Aj keď U. S. Steel Košice tohto roku v Düsseldorfe nevystavovala, manažéri predaja, na čele s prezidentom spoločnosti Georgeom F. Babcokom, sa v Nemecku 13. apríla stretli so zákazníkmi firmy, aby zhodnotili doterajšiu spoluprácu a hovorili o budúcich plánoch. Podľa vyjadrenia obchodného riaditeľa pre predaj rúr USSK Karola Spontaka, zákazníci aj naďalej potvrdili snahu spolupracovať s košickou oceliarňou na báze dlhodobých partnerských vzťahov. "Aj napriek značnému poklesu počtu rúrových projektov, hlavne v oblasti energetiky, v priebehu roka očakávame opätovné oživenie. Zákazníci zhodne konštatovali, že našu pozíciu na trhu by značne posilnila možnosť izolácie rúr v blízkosti spoločnosti," konštatoval K. Spontak.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...