Vyhľadávanie:

Najlepšie odštartovala Mechanika

Najlepšie odštartovala Mechanika

Štyri celky z U. S. Steel Košice štartujú v mestskej kolkárskej lige

Kolky
Hráč Hutníckej druhovýroby Róbert Bódi pokoril v úvodnom kole hranicu dvesto bodov, keď zvalil 203 kolkov.

V pondelok uplynulého týždňa sa zápasmi úvodného kola začal v Košiciach nový ročník mestskej kolkárskej ligy štvorčlenných družstiev. Je potešiteľné, že zo šiestich prihlásených tímov sú štyri celky z U. S. Steel Košice, a to Mechanika, Obalári, Hutnícka druhovýroba a Smar Team.

V tejto súťaži sa hrá na 60 hodov združených vždy v pondelok od 18.00 hod. do 21.00 hod. v štvordráhovej kolkárni TJ Hutné stavby PKŠ na Kustrovej ulici neďaleko bývalého obchodného domu Beta. V 1. kole najlepšie odštartovali kolkári z Mechaniky, ktorí v zložení Babej, Petráš, Kanas a Mlynarovič zdolali celok Delfínov o 65 kolkov po výsledku 814:749 b. Z jednotlivcov bol z hráčov Mechaniky najlepší Mlynarovič, ktorý mal na svojom konte 218 zvalených kolkov.

V druhom zápase sa stretli ďalšie naše dve mužstvá, z ktorých víťazne vyšli Obalári (Varga, Potošňák, Palaščák, Olajoš) po víťazstve nad Smar Teamom (Korpa, Danko, Fedák, Kašpar) 703:647 b. Z kolektívu Obalárov bol najlepší Varga s 207 zvalenými kolkami, zo Smar Teamu Kašpar so 189 kolkami. Jedine kolkári z Hutníckej druhovýroby (Takácz, Hamrák, Astrab, Bódi) nestačili na jediný ženský tím v súťaži - domáci PKŠ Košice, ktorému podľahli 773:832 b. V 1. kole dosiahla najlepší výkon zo všetkých súťažiacich Ivka Čislikovská z PKŠ Košice, ktorá zvalila 238 kolkov. Po prvom kole vedú ženy PKŠ pred Mechanikou a mužstvom Obalárov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...