Vyhľadávanie:

Naši na šampionáte

Naši na šampionáte

Fanúšikovia
Železiari s našim hokejistom Mariánom Hossom

Obrovský záujem fanúšikov o hokejové majstrovstvá sveta v Čechách neobišiel ani zamestnancov našej spoločnosti. Dve základné odborové organizácie sa rozhodli zorganizovať pre svojich zamestnancov - odborárov zájazd na stretnutia osemfinálovej skupiny v ostravskej ČEZ Aréne.

Energetici a oceliari, doplnení odborármi z DZ Studená valcovňa a Obalová vetva, prežili v dňoch 30. 4. až 3. 5. 2004 vzrušujúce hokejové divadlo.
Severomoravská metropola, ktorá v minulosti poskytovala Slovákom pracovné príležitosti v baniach a hutách, takúto inváziu našincov ešte nezažila. Neopakovateľná atmosféra nielen na štadióne, kde sme si dvakrát zaspievali slovenskú hymnu, panovala aj po stretnutiach v uliciach Ostravy.

Sme radi, že na úspechu našich hokejistov v osemfinálovej skupine mali svoj podiel aj slovenskí fanúšikovia, ktorých podporu v hľadisku ocenili naši hokejisti. Tí nám po zápasoch ďakovali za úžasné povzbudzovanie a vytvorenie skvelého domáceho prostredia. Bol to dôkaz toho, že na Slovensku má hokej obrovskú podporu, len podmienky na usporiadanie takejto hokejovej show u nás zaostávajú. Veríme, že aj Slováci sa raz svetového šampionátu v ľadovom hokeji u nás dočkajú.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...