Vyhľadávanie:

Návrat s trofejou

Návrat s trofejou



Futbalisti reprezentovali USSK na turnaji v Skřivanoch

Vždy na jeseň sa v rázovitom českom mestečku Skřivany koná v rámci firemného dňa Ardagh Metal Packaging Czech Republic, s.r.o. - závod Skřivany, futbalový turnaj.

Organizátori už po štvrtý raz pozvali, ako jediného zástupcu dodávateľov plechov, aj spoločnosť U. S. Steel Košice. Pod vedením dvoch obchodníčok, manažérky mužstva Viktórie Lindvayovej a trénerky Evy Širillovej, reprezentovali našu firmu na turnaji Jozef Ňachaj, Stanislav Švidroň, Roman Gburík, Jozef Repko, Peter Lochmann, Matúš Sedlák, Marián Starzyk a Patrik Pástor.

Organizátori vyžrebovali náš tím do B skupiny, kde po výsledkoch USSK - VAJA KURUCZ FC (Maďarsko) 0:3, USSK - BUFTEA (Rumunsko) 4:0 a USSK - TIGERS TEAM (Česko) 3:0, sme obsadili 2. miesto. Vo štvrťfinále bolo potom našim súperom české mužstvo ANTI GOAL TEPLICE, ktorého sme zdolali 2:0 a postúpili do semifinále. V semifinále sme sa stretli s viacnásobným víťazom tohto turnaja, s ktorým naši už v skupine prehrali, s maďarským celkom VAJA KURUCZ FC. V riadnom hracom čase sa zápas skončil nerozhodne 1:1, ale na pokutové kopy naše mužstvo vyhralo 2:0 a postúpilo do finále. Finálový súboj mal opäť dramatický priebeh. Našim súperom bol český tím AMCOR. V prvom polčase sa súperovi podarilo streliť gól a zápas sa lepšie vyvíjal v jeho prospech, lenže v poslednej minúte sa hráčom USSK vydarila skvelá útočná kombinačná akcia. Lopta skončila po osi Ňachaj - Sedlák - Starzyk v súperovej bránke a bolo vyrovnané 1:1. Nasledovali strely zo značky pokutového kopu a po tretej sérii bol stav tiež vyrovnaný 3:3. V ďalšom pokuse bol z našich úspešný Gburík a keďže strelu súpera náš brankár Ňachaj chytil, košickí železiari zvíťazili 4:3 a získali cennú trofej.


Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...