Vyhľadávanie:

Navštívte stánok U. S. Steel Košice

Navštívte stánok U. S. Steel Košice

Už dnes príde na Hlavnú Mikuláš

Nájdite si dnes, 5. decembra, podvečer čas a príďte po pol piatej na Hlavnú ulicu pred sochu Immaculata privítať spolu so svojimi deťmi Mikuláša a stať sa svedkami slávnostného rozsvietenia stromčeka i vianočnej výzdoby, ktoré odštartuje začiatok Košických Vianoc. Na vás i vaše ratolesti čaká kopec dobrej zábavy, hudby i tanca. A nezabudnite navštíviť stánok U. S. Steel Košice. Ak sa pri ňom pristavíte a preukážete sa identifikačnou kartou USSK, do 23. decembra 2007, dostanete malú pozornosť - osobné poďakovanie prezidenta Davida H. Lohra za váš prínos k úspechu, ktorý firma v tomto roku dosiahla, a tiež sladkú čokoládu.

V našom stánku, ktorý mal vlani počas Košických Vianoc premiéru, dávame opäť príležitosť pätnástim neziskovým organizáciám, aby mohli prezentovať svoju činnosť, aktivity, porozprávať ľuďom viac o svojom poslaní. Pri realizácii ich humanitných aktivít im môžete pomôcť tiež. Stánok je otvorený denne od 10.00 do 20.00 hodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...