Vyhľadávanie:

Nemocnica AGEL Košice-Šaca má moderný urgentný príjem

Nemocnica AGEL Košice-Šaca má moderný urgentný príjem

V Nemocnici AGEL Košice-Šaca dnes slávnostne otvorili nový, moderný urgentný príjem. Najväčšia z nemocníc siete AGEL, ktorá sa stala trikrát po sebe Najlepšou všeobecnou nemocnicou roka podľa hodnotenia INEKO, tak urobila ďalší dôležitý krok k podstatnému zvýšeniu kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Prví pacienti na nový urgent prídu už o pár dní.  Nový urgentný príjem znamená zvýšenie komplexnosti, produktivity a kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Celkovo zaberá plochu takmer 2 000 m2.

Samozrejmosťou je aj nové materiálno-technické vybavenie, informačno-komunikačné technológie s najmodernejším softvérovým vybavením, nechýba kamerový systém, ktorý umožní zdravotníckemu personálu reálny prehľad o počte pacientov v čakárni a zároveň zvýši bezpečnosť v rámci zdravotníckeho zariadenia.

Na novom urgentnom príjme zdravotnícke zariadenie predpokladá viac ako 150 ošetrených pacientov denne v 7 ambulanciách. V nepretržitej prevádzke tu bude pracovať 5 lekárov, 14 sestier, 6 záchranárov a 13 ostatného personálu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...