Vyhľadávanie:

Nový generálny právny zástupca

Nový generálny právny zástupca

Joseph A. Napoli je od 1. februára tohto roku novým generálnym právnym zástupcom U. S. Steel Košice. Vo funkcii vystriedal Johna Fredericka Wilsona, ktorý sa po vyše troch rokoch práce v Košiciach vrátil do USA.

Joe Napoli sa narodil v roku 1956 v Rochestri v štáte Pensylvánia. V roku 1977 na Univerzite Duquesne získal akademický titul B. A. v odbore komunikácia a medzinárodné vzťahy a v roku 1982 na právnickej fakulte tej istej univerzity hodnosť J. D. V roku 1990 nastúpil do spoločnosti U. S. Steel. Mal už za sebou osemročné skúsenosti v oblasti verejných a podnikových financií. Pred tým, ako prišiel do U. S. Steel Košice, sa jeho prax sústredila na oblasť obchodného práva, financií, fúzií a akvizícií, vrátane akvizície U. S. Steel Košice. Koncom deväťdesiatych rokov zastupoval divíziu úverov U. S. Steel so zodpovednosťou za vznik úverov, reštrukturalizáciu a amortizáciu, a to až do času, kým úverové portfólio nebolo splatené.

V roku 2003 ho združenie Executive Service Corps menovalo Najlepším dobrovoľným právnym zástupcom roka. Publikoval v ACC Docket (časopis Združenia firemných právnych zástupcov), zastával funkciu člena kolégia nadácie a výboru pre obchodné právo združenia Allegheny County Bar Association a prezidenta pobočky Združenia firemných právnych zástupcov pre západnú Pensylvániu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...