Vyhľadávanie:

Nový termín

Nový termín

V uplynulom čísle našich novín sme uverejnili informáciu o zmene tenisového turnaja manažérov v štvorhre. Namiesto 11. júna sa termín konania tohto turnaja v rámci plánu tohtoročných športových podujatí zamestnancov U. S. Steel Košice presunul na sobotu 9. júla 2005. Lenže ani tento termín už neplatí. O bližšie vysvetlenie týchto zmien sme požiadali šéfa organizačného výboru turnaja Jána Margitu:

"V prvom prípade náš turnaj kolidoval s tenisovým turnajom Challenger, kde práve v tom čase sa v sobotu 11. júna bude konať VIP turnaj manažérov v štvorhre. A na tomto turnaji sa každoročne zúčastňuje veľa tenistov z U. S. Steel, preto sme presunuli termín na sobotu 9. júla. Lenže podľa ohlasov hráčov, ktorí štartovali vlani na manažérskom turnaji v štvorhre, v tomto druhom termíne bude už dovolenkové obdobie a veľa hráčov sa nebude môcť turnaja zúčastniť. Preto po dohode so správcom tenisových dvorcov v bývalom Parku generála Petrova, teraz v Mestskom parku, kde sa tento turnaj uskutoční, sme do tretice určili nový termín. Hrať sa bude až v sobotu 27. augusta 2005. Predlžuje sa teda aj termín zaslania prihlášok, ktoré je potrebné odovzdať do 19. augusta na moju emailovu adresu: jmargita@sk.uss. com, alebo cez telefón 673 15 49, či faxom 673 01 81. Pre mnohých to bude dobrá generálka týždeň pred letnou olympiádou."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...