Vyhľadávanie:

O problematike chudoby medzinárodne

O problematike chudoby medzinárodne

Na problémy najchudobnejších vrstiev populácie, vrátane sociálneho vylúčenia, a na možnosti ich riešenia upozorňovali minulý týždeň zástupcovia tretieho sektora, cirkvi, akademickej obce, samosprávy, štátnej správy i podnikateľskej sféry na Veľtrhu sociálnych aktivít, ktorý sa uskutočnil v dňoch 15. až 17. októbra v Košiciach pri príležitosti Medzinárodného dňa boja proti chudobe.

Vo štvrtok, 15. októbra, prezentovalo na výstave v nákupnom centre Cassovia svoje aktivity v oblasti práce s deťmi zo znevýhodneného prostredia, zabezpečenia lepšej kvality života zdravotne postihnutých ľudí, pomoci osamelým matkám s deťmi v núdzi, práce s bezdomovcami, väzňami, pomoci pre starých a osamelých a v oblasti rozvoja dobrovoľníctva vyše dvadsať subjektov z rôznych kútov Slovenska. Piatok a sobota patrili verejnej prednáške a medzinárodnej vedeckej konferencii na rovnakú tému - Ekonomika, biznis, politika a chudoba - spojenci alebo nepriatelia? S príspevkom na tému Otázky chudoby v činnosti veľkých firiem vystúpil aj viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák, ktorý účastníkom konferencie priblížil aktivity U. S. Steel Košice na poli spoločensky zodpovedného podnikania.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...