Vyhľadávanie:

Oceliari cestujú pod Urpín

Oceliari cestujú pod Urpín

V predohrávke 11. kola zavítajú oceliari pod Urpín, kde sa v utorok 18. októbra o 18:00 predstavia proti domácej Banskej Bystrici. Oceliari majú za sebou úspešný víkend.

Najprv vyhrali doma proti Popradu a potom bodovali aj na Spiši. Zápas nebol bohatý na góly, no priniesol veľa šancí na oboch stranách. Skóre stretnutia otvorili na začiatku druhej tretiny domáci v presilovej hre 5 na 3. Vyrovnanie zabezpečil svojim prvým súťažným gólom za oceliarov Patrik Lamper. Zápas dospel až do predĺženia, v ktorom sa po prihrávke Patricka Watlinga dostal do úniku Marek Slovák, ktorý tak rozhodol o tom, že dva body pôjdu do Košíc.

Marek Slovák, útočník HC Košice: „Prvá polovica patrila domácim, ale po vyrovnaní sme začali hrať lepšie a viac sme sa tlačili do bránky. Celkovo to bolo vyrovnané a som rád, že sme to napokon rozhodli v náš prospech. Musím oceniť aj fantastickú kulisu. Prišlo veľa divákov, nás prišiel podporiť fanklub vlakom. Bolo to teda super.“

V minulej sezóne Košičania proti Baranom odohrali štyri zápasy, v ktorých platil „môj dom, môj hrad.“ Prvé dve stretnutia v domácom prostredí vyhrali Košičania, v dvoch zápasoch pod Urpínom sa tešila Banská Bystrica.

Zápas si budete môcť vychutnať na obrazovkách SPORT TV a taktiež na internetovej plaftorme Tipsport TV.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...