Vyhľadávanie:

Ocenenie v rukách oceliarov

Ocenenie v rukách oceliarov

Eko áno, eko nie

Rastislav Šelepský a Roman Jesenský, obaja z divízneho závodu Oceliareň, získali ocenenie v ekologickej súťaži, ktorú pod názvom Eko áno, eko nie vyhlásila v tomto roku redakcia Oceľ východu spoločne s útvarom generálneho manažéra pre environment. Oceliari sa do nej zapojili svojimi postrehmi, negatívnymi, ale aj pozitívnymi, v oblasti ochrany a zveľaďovania životného prostredia, ktoré si mohli čitatelia podnikových novín prečítať v troch prechádzajúcich vydaniach Ocele východu.

O svojich osobných skúsenostiach a angažovanosti v environmentálnej sfére, otázkach záujmu, ale aj nezáujmu ľudí poukazovať na neduhy vo vzťahu k životnému prostrediu a zapájať sa do ich riešenia, o problematike čiernych skládok, vandalizme, ale aj o príkladoch dobrej praxe a o projektoch a úlohách, ktoré pred firmou v oblasti ochrany životného prostredia stoja, hovorili krátko i na spoločnom stretnutí s riaditeľom pre environment finálnej výroby a monitoring Jozefom Martošom. Z jeho rúk si potom R. Šelepský a R. Jesenský prevzali aj ceny - radiátor Booster, ktorý šetrí energie v domácnosti a H2O hodiny na vodu, ktoré nepotrebujú žiadne batérie. Gratulujeme.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...