Vyhľadávanie:

Odborári NKOS na seminári v Medzeve

Odborári NKOS na seminári v Medzeve

Odborový zväz Nezávislých kresťanských odborov Slovenska Kovo–Metal v spolupráci s U. S. Steel Košice pripravil pre zástupcov zamestnancov seminár na tému Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci. Na podujatie, ktoré sa uskutočnilo v dňoch 25. - 26. apríla 2017 v Medzeve, pozvali odborári svojich zástupcov zo základných organizácií OZ NKOS Kovo-Metal. Zúčastnili sa na ňom tiež viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák a Ondrej Homola z útvaru bezpečnosti práce, ktorí informovali prítomných o úrazovosti, poriadku na pracoviskách, o stave a činnosti BOZP v prevádzkach USSK a o ich spoločných riešeniach a vylepšeniach so zástupcami zamestnancov pre BOZP.

Milan Beregszászi predseda ZO OZ NKOS Kovo-Metal U. S. Steel Košice priblížil pôsobenie odborov a zástupcov zamestnancov v komisiách pri riešení rôznych podnetov, návrhov a vylepšení, spomenul kolektívne vyjednávanie o dodatku č. 2 ku KZ i vlaňajšie a tohtoročné aktivity NKOS. Inšpektor BOZP NKOS Milan Tóth hovoril o zákone BOZP a pôsobení odborov v tejto oblasti a zmienil sa o aktivitách a pôsobení odborov na úrovni Centra NKOS a v zahraničí. Po každej prednáške nasledovala diskusia. Účastníci seminára živo diskutovali aj s ďalším hosťom – JUDr. Jánom Lemešom, najmä o otázkach súvisiacich so Zákonníkom práce a majetkovo-právnymi vecami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...