Vyhľadávanie:

Odišiel náš dlhoročný kolega Milan Katunský

Odišiel náš dlhoročný kolega Milan Katunský

Po ťažkej chorobe zomrel 22. 7. 2018 náš dlhoročný kolega Milan Katunský. Odišiel vo veku 75 rokov a všetci si ho budeme pamätať vďaka článkom a fotografiám v Oceli východu , v ktorých sa venoval športu. Milan bol tiež obľúbeným rozhlasovým komentátorom  a hlásateľom športových podujatí.   Prihováral sa nám z ľadu aj futbalových ihrísk, jeho hlas sprevádzal maratóncov na trati. Bol rozdávačom pohody a vtipu, preto s ním kolegovia radi spolupracovali.  Poznal každý šport a basketbalu sa aj sám aktívne venoval. Bol našou živou kronikou  a osobne vedel popísať každého športovca do posledného detailu. Vďaka svojej výnimočnej pamäti aj po rokoch vedel vyloviť zážitky spojené s konkrétnym podujatím a hlavne s konkrétnymi menami. To sa týkalo aj podniku. Medzi tisícmi zamestnancov mal množstvo priateľov a známych. Všetkých poznal po mene a spomenul si aj na to, v ktorom roku nastúpili do firmy a kedy zvíťazili v obľúbenom  športe. Spomeňte si aj vy naňho už vám fandí z hora. 

Rozlúčka s Milanom Katunským sa uskutoční v stredu, 25. júla o 11.00,  na Verejnom cintoríne (Rastislavova)  v Košiciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...