Vyhľadávanie:

Odovzdali sme ceny výhercom 5. kola VS 2022

Odovzdali sme ceny výhercom 5. kola VS 2022

Dnes si z rúk Lukáša Kozela z Tímu Veľkej súťaže 2022 a Jána Baču, riaditeľa pre Vonkajšie vzťahy, prevzali svoje ceny dvaja výhercovia 5. kola súťaže. Pavol Trembecki z DZ Oceliarne získal hlavnú cenu – návštevu Talianska – múzea a závodu Ferrari, ktorú absolvuje so svojou manželkou. Viac o jeho radosti z výhry, ale i cestovateľských plánoch prinesieme na X App v pondelok.

Poukaz do Školy šmyku na kurz bezpečnej jazdy na Slovakia Ringu pri Nitre, ubytovanie v hoteli Ring na jednu noc s raňajkami pre dve osoby, si prevzal František Rybár, ktorý pracuje na CPR.  Na motorke začal jazdiť už od svojich 15 rokov, kým presadol za volant auta a tak po viac ako 30 rokoch má svojom konte bohaté šoférske skúsenosti. A to bez nehody. Školu šmyku ani žiadne podobné kurzy bezpečnej jazdy zatiaľ neabsolvoval. Výhra v súťaži ho samozrejme potešila, uvažuje však o tom, že by  tento poukaz daroval napríklad svojmu zaťovi.

Ďalší výhercovia si svoje ceny buď už prebrali, alebo v najbližších dňoch preberú na Zamestnaneckom centre. Niektorých sme sa opýtali, či ich výhra potešila a tých, ktorí získali poukaz v hodnote 500 € na nákup elektroniky, či už majú predstavu, za čo kupón vymenia.

Kupón v hodnote 500 €

Vojtech Turóczy

Výhra prišla nečakane. Takže zatiaľ neviem. Už som sa trocha obzeral na internete. Možno to budú nejaké darčeky pre členov rodiny na Vianoce.  Do súťaže som sa zapájal od začiatku, potom som bol štyri mesiace chorý a po návrate som sa tomu už nevenoval. Až teraz, keď ma nadchla cena – návšteva Ferrari, tak som sa znova zapojil. Ferrari nevyšlo, ale prišlo niečo iné a potešila aj táto výhra.

Vojtech Früstök

Každá výhra poteší. 500 € nie je problém minúť dnes, ale ani na chodníku sa nedajú nájsť. Je to kuriózne možno, lebo výhru použijem na zateplenie podkrovia. Plánovali sme ho skôr, medzičasom sa nám však pokazila práčka a zateplenie podkrovia vyzeralo byť ohrozené. Teraz si za výhru kúpime novú práčku a môžeme zatepliť aj podkrovie. Veľká súťaž je zaujímavá, aspoň vieme, kde všade môžeme tie naše plechy nájsť, čo ma vždy poteší. V súťaži by som chcel pokračovať aj naďalej. Nemám očakávania, čo by som ešte chcel vyhrať. Skôr by som chcel, aby U. S. Steel Košice fungoval ako v prvej polovici roka, keď sa nám darilo. Lebo keď bude dobrá variabilka, môžeme si dovoliť viac, to by som si želal.

Štefan Kišpéri

Ešte nevieme presne čo, ale niečo určite kúpime. Do súťaže sa zapájam pravidelne, možno zo dvakrát som na to pozabudol, ale väčšinou sa zapájam. Audi by „bodlo“.

Výhercovia permanentiek HC Košice

Mária Krupová

Výhra ma potešila. Škoda len, že sme v Crow aréne, tešila som sa do „Steelky“.  Na hokej sme chodievali aj predtým. Konečne som aj niečo vyhrala a nemusela som si to odrobiť

Ladislav Lukáč

Na hokej chodievam, aj ho hrám. Amatérsky. Hrával som aj v rámci U. S. Steel Košice, teraz už len v mieste bydliska. Teším sa z výhry, na zápas idem už v nedeľu.

Zoznam všetkých výhercov nájdete: U. S. Steel Košice - Výhercovia 5. kola Veľkej súťaže 2022 (usske.sk)

Na snímke zľava: Lukáš Kozel, František Rybár, Pavol Trembecki a Ján Bača.

Foto: Arpád Köteles

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...