Vyhľadávanie:

Október v znamení ohňa

Október v znamení ohňa

Korporačné kampane BOZP sa už stali pravidlom

Minulý týždeň v pondelok sa začala nová kampaň pod názvom „Nenechajme sa prekvapiť ohňom ani ľadom“. Do kampane je zapojený nielen  úsek GM pre bezpečnosť a hygienu, ale aj úsek GM pre ochranu a Závodný hasičský útvar.

Kampaň, ktorá slúži na  pripomenutie hlavných pravidiel, zásad či postupov v oblasti protipožiarnej  ochrany, prevencie závažných a smrteľných úrazov, ale aj zimnej pripravenosti či zásad bezpečnosti počas sviatočných dní, či už v práci alebo doma, bude trvať  do 8. januára 2021.

Témy sa budú meniť v dvojtýždňových intervaloch a v závere každej bude nasledovať zhodnotenie aktivít na úrovni celej korporácie.

V októbri to budú témy zamerané na požiarnu ochranu a požiarnu prevenciu. Novembrovej kampani bude dominovať príprava na zimu a prevenciu závažných a smrteľných úrazov. Začiatkom decembra bude kampaň zameraná  na prevenciu rizík súvisiacich s obdobím sviatkov a záver roka bude patriť zhrnutiu a následnému sebahodnoteniu.

Aké očakávania sú od tejto kampane sme sa opýtali Vladimíra Manicu: „Tak ako všetky kampane, aj táto je najmä o udržiavaní povedomia, ostražitosti v spomínaných oblastiach. Sme si vedomí, že mnohé témy sa pravidelne opakujú, no je to tak zámerne. Bezpečnosť práce nie je záležitosť  jedného krátkeho momentu, ale musí byť trvalým a zodpovedným prístupom.“           

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...