Vyhľadávanie:

Opäť derby Košice - Slovan

Opäť derby Košice - Slovan

Hokejové derby Košice - Slovan Bratislava bolo v minulosti najväčším lákadlom fanúšikov a ich vzájomné extraligové súboje boli v Košiciach vždy beznádejne vypredané. Od sezóny 2012/2013 pôsobí Slovan v KHL a tak naposledy videla Steel aréna slovenské hokejové derby v sobotu 21. apríla 2012. Bol to rozhodujúci siedmy finálový zápas v sezóne 2011/2012, keď Slovan zvíťazil v Košiciach 2:1 po predĺžení a získal svoj ôsmy slovenský majstrovský titul.

Odvtedy ubehli dva roky a derby Košice - Slovan bolo už len spomienkou na vybičované hektické zápasy týchto dvoch súperov. Ale pred novou sezónou sa to zmení. Najväčšie slovenské hokejové derby je späť. V rámci tohtoročnej letnej prípravy na novú sezónu sa obidve mužstvá dohodli, že dňa 6. augusta 2014 odohrajú v Košiciach priateľské stretnutie. Vstupenky na tento zápas budú v predaji od 2. júna. Všetci držitelia permanentiek, ktorí si dobijú alebo zakúpia permanentku na novú sezónu do 30. júna 2014, budú mať vstup na prípravný derby zápas HC Košice - Slovan Bratislava zadarmo.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...