Vyhľadávanie:

Opäť účastnícke tričká

Opäť účastnícke tričká

Letné športové hry zamestnancov U. S. Steel Košice sa aj v tomto roku budú konať po školských prázdninách, začiatkom septembra. Konkrétne v dňoch 7. až 10. 9. 2017. O deň skôr, teda v stredu 6. 9. sa pred AB na Vstupnom areáli USSK uskutoční o 9. hodine slávnostný ceremoniál otvorenia XXVII. ročníka Letných športových hier so všetkými poctami, so vztyčovaním vlajok, zapálením hutníckeho ohňa a sľubom pretekárov. Organizátori pripravujú pre účastníkov súťaží v trinástich športových odvetviach opäť zaužívanú novinku z minulosti v podobe účastníckeho trička.

Záujemcovia o súťaže v niektorých športoch v kategóriách jednotlivcov i družstiev sa budú mať možnosť prihlásiť jednak na svojich spoločnostiach, divíznych závodov a na úsekoch GM u poverených členov organizačného výboru, ako aj v elektronickej podobe prihláškami v sieti Intranet (stránka šport, pod piktogramom Letných športových hier). Prihlasovací systém na intranete bol spustený v poslednom júlovom týždni, aby naši zamestnanci mali dostatok času na prihlásenie. Prihlásiť sa je možné do 28. augusta 2017. Prvé zasadnutie OV bude 30. augusta a druhé až tesne pred podujatím 5. septembra 2017.

V tomto roku dôjde tiež k niektorým zmenám pri zabezpečovaní športovísk. Bowling sa nebude hrať v Galérii, ale po roku sa súťaž vracia na šesť dráhu Bowling pubu na Triedu KVP. Podobne aj nohejbal sa uskutoční už na novom mieste. Namiesto dvorcov DPMK na Bardejovskej sa turnaj odohrá na trávnatých ihriskách športového areálu v Ťahanovciach pri futbalovom ihrisku na Aničke. Aj záverečný ceremoniál v sobotu 9. 9. nebude v Spoločenskom pavilóne, ale začne sa o 18.00 hod. podávaním večere v Dome umenia na Moyzesovej ulici v Košiciach. Vyhlasovanie výsledkov a odovzdávanie cien trom najlepším jednotlivcom i kolektívom bude od 19. hodiny.

V nedeľu 10. septembra 2017 sa od 9. hodiny bude konať na grínoch golfového areálu v Malej Ide súťaž v poslednom trinástom športe, ktorým je golf. Záujemcovia o tento šport majú možnosť sa prihlásiť až do 5. septembra 2017. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...