Vyhľadávanie:

Počítače pre Belžu

Počítače pre Belžu

V U. S. Steel Košice sa vyradená, no stále funkčná počítačová technika nehromadí v skladoch, ani nekončí v zberniach. Firma ju ponúka za dobrú cenu ďalším používateľom a tak počítače, monitory či notebooky nájdu svoje ďalšie uplatnenie v školách, záujmových združeniach alebo v okolitých samosprávach.

Ponuka košickej oceliarne potešila aj starostu obce Belža Ondreja Pravdu, ktorý si v uplynulých dňoch odviezol osem personálnych počítačov, osem monitorov a päť  notebookov s príslušenstvom.

„Naša obec  patrí v okolí spoločnosti U. S. Steel Košice k tým menším. Rozpočtom sme na úrovni udržateľnosti a minimálneho vlastného rozvoja, závislí od cudzích zdrojov. A tak každá pomoc, ak je obojstranne výhodná, je pre nás zaujímavá. Spolupráci s U. S. Steel Košice sa tešíme. Už v minulosti išlo napríklad o dodávku drevených paliet pre našich občanov alebo hutného kameniva  na zásyp ciest. Keď sme sa dozvedeli, že firma ponúka na odpredaj za opäť výhodnú cenu funkčnú počítačovú techniku, zbystrili sme pozornosť. A tu je výsledok,“ uviedol starosta po prevzatí počítačovej techniky a konkretizoval aj jej využitie.. „Plánujeme organizovať v obci kurzy základov informatiky pre seniorov, na ktorých sa často  valí obrovská vlna možností, ale chýba im základ zručnosti. Ďakujeme.“

Na snímke starosta Belže Ondrej Pravda (vpravo) a Attila  Szőke, technický špecialista  z úätvaru GM pre podporné služby IT, pri preberaní počítačovej techniky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...