Vyhľadávanie:

Podporíme prospešné projekty a aktivity

Podporíme prospešné projekty a aktivity

Na slovíčko so správkyňou Nadácie U. S. Steel Košice Slávkou Tvrdoňovou

· Aký bol minulý rok v Nadácii U. S. Steel Košice?
Nadácia pokračuje v svojom snažení pomáhať už jedenásty rok. Podporuje verejnoprospešné aktivity v mnohých oblastiach. Nedá mi nespomenúť jej opätovné zapojenie sa do projektu dobrovoľných zbierok zamestnancov U. S. Steel Košice pre vybrané zdravotnícke zariadenie. Na nákup digitálneho mamografu pre šačiansku nemocnicu prispela vlani rovnakou sumou, akou bol výťažok zbierky medzi zamestnancami a príspevok spoločnosti U. S. Steel Košice. Spoločná pomoc sa tak strojnásobila.
V rámci projektu s dlhoročnou tradíciou Stromček prianí podporila okrem dvoch detských domovov aj deti štrnástich rodín zamestnancov firmy, ktoré sa ocitli v ťažkej životnej situácii. Pomohla tiež talentovaným mladým ľuďom v ich štúdiu na vysokej škole či univerzite a treba povedať, že medzi poberateľmi tridsiatich siedmich štipendií boli aj deti zamestnancov našej firmy. Aj vďaka nadácii sa mohol uskutočniť nejeden projekt v oblasti telovýchovy a športu. Patrilo k nim aj jedinečné podujatie vo svete - medzinárodný halový futbalový turnaj pre nepočujúcich žiakov v Prešove.

· Nadácia U. S. Steel Košice nechýba v zozname prijímateľov dvoch, a teraz už aj troch percent, ani v tomto roku. Ako plánuje naložiť s finančnými prostriedkami, ktoré jej zašlú na účet fyzické osoby?
Plánujeme podporiť viacero prospešných projektov a aktivít. Spomeniem najmä starostlivosť o postihnuté deti a mládež, liečbu malých onkologických pacientov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...