Vyhľadávanie:

Poďte si zatrénovať

Poďte si zatrénovať

Dňa 6. februára 2010 sa v rámci súťaží zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice uskutočnia na Jahodnej preteky v obrovskom slalome. Prihlásení účastníci sa v tomto lyžiarskom stredisku môžu na olympiádu aj pripravovať. Po dohode s dodávateľom služieb v stredisku boli pre tréningový proces prijaté tieto podmienky:

TERMÍNY TRÉNINGOV

Tréningy sa konajú tri týždne pred konaním obrovského slalomu. Individuálne tréningy sa uskutočnia vždy vo štvrtok v dňoch 21. januára, 28. januára a 4. februára 2010 od 19.00 hod. do 21.00 hod. Lyžiarsky svah bude rozdelený na dve polovice. V jednej časti budú slalomové bránky s vyhradeným vlekom pre našich trénujúcich pretekárov, druhá časť svahu bude v rámci večerného lyžovania v čase od 17.00 do 21.00 hod. vyhradená lyžiarskej verejnosti. Zamestnanci USSK, ktorí budú na olympiáde súťažiť a budú chcieť trénovať, sa musia prihlásiť už do 20. januára 2010. Pre ostatných účastníkov olympiády, ktorí sa tréningov nezúčastnia, platí termín prihlásenia sa do 1. februára 2010.

PODMIENKY ÚČASTI

Možnosť využitia tréningových hodín platí výhradne pre prihlásených dospelých zamestnancov USSK mužov a ženy, resp. bývalých zamestnancov - dôchodcov. Apelujeme na všetkých pretekárov, ktorí využijú termíny tréningového lyžovania, aby sa po absolvovaní tréningovej prípravy zúčastnili súťaže v obrovskom slalome dňa 6. februára 2010. Všetci zamestnanci spoločnosti sa počas tréningov pri nástupe na vlek musia preukázať viditeľne umiestnenou identifikačnou kartou.

TECHNICKÉ PODMIENKY

Doprava pretekárov do lyžiarskeho strediska na Jahodnej na tréningy je individuálna. Občerstvenie si zabezpečuje každý sám. Tréningy sú na vlastnú zodpovednosť. V lyžiarskom stredisku je tiež možné za poplatok požičať si lyže a výstroj. Na základe individuálnej požiadavky môže poskytovateľ služieb na náklady záujemcov zabezpečiť inštruktorov lyžovania. Lyžiarske stredisko na Jahodnej je pre verejnosť otvorené od 9.00 hod. do 16.00 hod. a po úprave trate pred večerným lyžovaním pri umelom osvetlení je v prevádzke od 17.00 hod. do 21.00 hod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...