Vyhľadávanie:

Pokračujú vo víťaznom ťažení

Pokračujú vo víťaznom ťažení

Opäť plný bodový zápis hádzanárov 1. MHK Košice v spoločnej
česko-slovenskej súťaži

Hádzaná
V posledných stretnutiach sa výbornou hrou prezentuje náš mladý reprezentant Martin Štefanisko. Na snímke v domácom súboji s Lounami sa takto dostal do "presu" brániacich hráčov.

V tábore hádzanárov 1.MHK Košice vládne spokojnosť. Akoby aj nie, keď už šesť zápasov v rade za sebou získali plný bodový zisk a v tabuľke HIL sa postupne z deviatej priečky vyšplhali na 4. miesto.

V poslednom 15. kole základnej časti cestovali do Zubří, kde po výsledku 31:28 znova uspeli, čím vzrástlo sebavedomie hráčov pred odvetnou časťou, ktorá sa začne už dnes stretnutiami 16. kola. "Určite že nás víťazstvo v Zubří i dobrá forma nášho tímu teší, ale snažím sa udržať hráčov pri zemi," hovorí tréner Košičanov Martin Gregor a na margo skvelého víťazstva svojich zverencov dodáva: "Boli sme jasne lepším celkom, od začiatku stretnutia chlapci neustále viedli a čo bolo dôležité, dokázali vnútiť snaživému súperovi náš herný štýl. Tak, ako doma proti Dukle, aj tentokrát sme sa spoliehali na rýchle protiútoky, ktoré nám vychádzali. V bránke už tradične odviedol dobrý výkon Martin Pramuk, v útoku sa presadili Justus so Salokom, ale všetci hráči majú svoj podiel na úspešnom výsledku. Hru výborne dirigoval v strede rozohrávky Kolesár, na ktorého, podobne ako na Chripáka či Štefaniska začal náš súper v závere zápasu hrať osobku. Víťazstvo je za nami, teraz sa musíme sústrediť už na najbližší zápas, ktorý odohráme dnes v Nových Zámkoch."

Aj proti tomuto silnému súperovi sa naši hádzanári vynasnažia odviesť kvalitný výkon a podobne ako pred stretnutím v Zubří, aj z Nových Zámkov by sa radi vrátili aspoň so ziskom jedného bodu. Dva body by boli opäť veľkým prekvapením. Interliga má v tomto týždni znova nahustený program, keď okrem dnešného 16. kola sa ďalšie kolo HIL hrá už v sobotu 6. decembra, v ktorom sa hádzanári 1. MHK Košice doma stretnú so Sečovcami, a na budúcu stredu odohrajú posledný zápas v tomto roku v Prešove.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...