Vyhľadávanie:

Pomáhajú slovenským podnikom

Pomáhajú slovenským podnikom

InfoUSA a Americká obchodná komora v Košiciach predstavili U.S. Commercial Service

InfoUSA centrum v Košiciach zorganizovalo v minulých dňoch prezentáciu zástupkyne U.S. Commercial service pri Veľvyslanectve USA v Bratislave Lucie Maškovej. Cieľom seminára bolo predstaviť podnikateľom z východného Slovenska činnosť Obchodného oddelenia Veľvyslanectva USA na Slovensku.

Účastníci sa okrem iného dozvedeli, čo to the U.S. Commercial Service je, aké služby poskytuje a ako môže pomôcť slovenským spoločnostiam. Na záver podujatia účastníci pokračovali v neformálnych rozhovoroch. V InfoUSA centre sme uvítali, že Americká obchodná komora na Slovensku, ktorá tento program pripravila, nám ponúkla spoluprácu pri jeho organizovaní.

InfoUSA Košice touto akciou rozšírilo spektrum podujatí, ktoré centrum organizuje v rámci podujatí verejnej diplomacie a ktoré sú ponúkané širokej verejnosti. Možnosť dozvedieť sa množstvo zaujímavých faktov využilo 15 zástupcov slovenských podnikateľov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...