Vyhľadávanie:

Pomohli sme obedmi za takmer 50 000 €

Pomohli sme obedmi za takmer 50 000 €

Od začiatku marca pomáhame zabezpečiť stravovanie pre ukrajinských utečencov, ktorí našli útočisko na Slovensku. Prostredníctvom iniciatívy Darujte obed, darovala tisícka železiarov 10 458 obedov. Od začiatku mája podporuje tento projekt aj naša firma.

Do konca mája tak počet darovaných obedov dosiahol číslo 15 656, čo vo finančnom vyjadrení predstavuje hodnotu takmer 50 000 €.

Obedmi pomáhame utečencom, ktorých ubytovala na svojich internátoch TUKE a Štátne divadlo Košice, tiež tým, ktorých ubytovali kolegovia – železiari, ženám, ktoré si od mája našli prácu v našej práčovni a ich deťom.

Do iniciatívy Darujte obed sa môžete zapájať aj naďalej. Ak chcete pomôcť a podeliť sa o jedlo s tými, ktorých vojna vyhnala z ich domovov, môžete tak urobiť a darovať časť svojich kreditov na stravu. Stačí, keď pošlete e-mailom svoj súhlas so stiahnutím kreditov zo svojej stravovacej karty v hodnote jedného, dvoch... desiatich obedov – je to na vás, pre akú výšku kreditu sa rozhodnete. Minimálna suma za jeden obed je 3.24 Eur. Potrebné je uviesť svoje meno, číslo ID karty a tiež  počet obedov v hodnote 3.24 €, ktoré chcete darovať.

E-mail s týmito údajmi pošlite na adresu: garancne.centrum.1860@compass-group.sk

Foto: Kolegom, ktorí darovali obedy a prijali pozvanie na ochutnávku ukrajinských špecialít, veľmi chutilo. Na X App sme zverejnili aj recepty podávaných jedál.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...